Breaking

Saturday, October 3, 2020

Pasta With Sausage, Tomatoes, Cream

Pasta With Sausage, Tomatoes, Cream



In English



 Ingredients:

  1. 1 tablespoon olive Oil

  2. 1/2 lb sweet Italian Sausage link, casings removed, crumbled

  3. 1/4 Teaspoon crushed dried red pepper flakes

  4. 1/4 cup diced onion

  5. 1 1/2 Cloves Garlic, minced

  6. 1 (14 1/2 ounce) can Italian plum Tomatoes, drained, coarsely chopped

  7. 3/4 cup whipping Cream

  8. 1/4 Teaspoon Salt

  9. 6 ounces Pasta

  10. 1 1/2 tablespoons minced Parsley

  11. grated Parmesan cheese

 

METHOD:

  1. Heat oil in a heavy skillet over medium heat.

  2. Add sausage and crushed red pepper.

  3. Cook until sausage is no longer pink, stirring frequently, about 7 minutes.

  4. Add onion and garlic to skillet and cook until onion is tender and sausage is light brown, stirring occasionally, about 7 minutes.

  5. Add tomatoes, cream, and salt.

  6. Simmer until mixture thickens slightly, about 4 minutes.

  7. (Can be prepared one day ahead. Cover and chill).

  8. Cook pasta in large pot of boiling water.

  9. Drain.

  10. Bring sauce to a simmer.

  11. Add pasta to sauce and cook until pasta is heated through and sauce thickens, stirring occasionally, about 2 minutes.

  12. Divide pasta between plates.

  13. Sprinkle with parsley.

  14. Serve, passing Parmesan separately :)




In Urdu





اجزاء

1 چمچ زیتون کا تیل
1/2 پونڈ میٹھی اطالوی ساسیج لنک ، کیسیجز کو ہٹا دیا گیا ، گر گیا
1/4 چائے کا چمچ پسے ہوئے خشک سرخ مرچ کے فلیکس
1/4 کپ dised پیاز
1 1/2 لونگ لہسن ، کیما بنایا ہوا
1 (14 1/2 آونس) اطالوی بیر ٹماٹر ، سوھا ہوا ، موٹے کٹے ہوئے کٹے ہو سکتے ہیں
3/4 کپ کوڑے کی کریم
1/4 چائے کا چمچ نمک
6 آونس پاستا
1 1/2 چمچوں میں اجمودا کیما بنایا ہوا
grated Parmesan پنیر

طریقہ:

درمیانی آنچ پر بھاری کھجلی میں تیل گرم کریں۔
ساسیج اور پسے ہوئے کالی مرچ ڈالیں۔
جب تک ساسیج گلابی نہ ہو تب تک پکائیں ، لگاتار ہلچل مچائیں ، تقریبا about 7 منٹ۔
پیاز اور لہسن کو اسکیلیٹ میں شامل کریں اور اس وقت تک پکائیں جب تک کہ پیاز ٹینڈر نہ ہو اور ساسیج ہلکا براؤن ہوجائے ، کبھی کبھار ہلچل پیدا کریں ، تقریبا about 7 منٹ۔
ٹماٹر ، کریم ، اور نمک شامل کریں۔
اس وقت تک ابالیں جب تک کہ مرکب قدرے گھنے ہوجائے ، تقریبا 4 4 منٹ۔
(ایک دن آگے تیار ہوسکتا ہے۔ ڈھانپیں اور سردی لگائیں)۔
پاستا کو ابلتے پانی کے بڑے برتن میں پکائیں۔
خشک کریں
ایک چکنی چٹنی لائیں۔
چٹنی میں پاستا شامل کریں اور جب تک پاستا گرم نہ ہوجائے اور چٹنی گاڑھی ہوجائے ، کبھی کبھار ہلچل میں لگائیں ، تقریبا 2 2 منٹ۔
پلیٹوں کے درمیان پاستا تقسیم کریں۔
اجمودا کے ساتھ چھڑکیں۔
پریسن کو الگ سے گزرتے ہوئے خدمت کریں 

No comments:

Post a Comment

Aaloo ki Tikki